25000,- Ft től 990,- ft szállítás!*

Szoptatos melltartó,bugyi,haskötő

6termék 16

Szoptatós melltartó


A várandósság és a szülés utáni időszak különleges kihívások elé állítja a női testet. Kínálatunkban számos olyan alapdarab található, amelyek megkönnyítik ezt az időszakot. Akár szoptatós melltartót, eldobható szülés előtti bugyit, vagy haskötőt keresel, nálunk kiváló minőségű és ár/érték arányú termékeket találsz.


A várandósság alatt és a szülés után a mell érzékenyebbé, sokszor pedig nagyobbá válik. A szoptatós melltartó nem tartalmaz merevítőt, könnyű, és kiváló támasztást nyújt a kebelnek, így csökkentve a hátfájást. A varrat nélküli kialakítás megakadályozza a bőr kidörzsölését. A levehető kosaraknak köszönhetően a szoptatás is kényelmes és higiénikus. A melltartók hipoallergén, légáteresztő anyagból készülnek, így biztosítva az optimális komfortot.
A szülés előtti és utáni időszakban különösen fontos a megfelelő higiénia. Az eldobható bugyik puha, könnyű anyagból készülnek, és tökéletesen illeszkednek a szülés utáni betétekhez. Tervezésük során figyelembe vették a természetes úton és császármetszéssel szülő nők igényeit is. A bugyik nem tartalmaznak szorító gumikat, és egy dobozban több darab is található, ami ideális a kórházi tartózkodás alatt.


A haskötő egy másik nélkülözhetetlen kiegészítő, amely segít az hasfal izmainak megerősítésében, így a műtét utáni fájdalom enyhítésében is. Ennek köszönhetően korábban kezdhetők el a gyakorlatok, és gyorsabban áll helyre a teljes mozgásképesség. Válassz most webshopunkból és tedd kényelmesebbé, biztonságosabbá, valamint higiénikusabbá a mindennapokat!