25000,- Ft től 990,- ft szállítás!*

Eldobható pelenka

Napjainkban leginkább eldobható pelenkával pelenkázzák be a babákat, ami nem véletlen, hiszen kényegesen megkönnyíti a szülők feladatát. Míg a textilből készült pelenkákat mosni szükséges, addig az eldobható pelenkákat, ahogyan az a nevükben is benne van, elegendő csupán kidobni a kukába. A használt pelenkákat egyébként érdemes egy helyre gyűjteni, lehetőleg olyan zárt szemetesbe, amely nem engedi ki a szagokat.

Az eldobható pelenkák használatával tehát időt és energiát egyaránt spórolhatunk, hiszen nincs szó külön mosásról, teregetésről, illetve hajtogatásról. A papírpelenkák használata is pofon egyszerű, elegendő csupán ráhelyezni a gyermeket és rögzíteni a biztonsági pántokat, de arra ügyeljünk, hogy ne legyen túl szoros. Az eldobható pelusok másik óriási előnye a nedvszívóságuk, így kisebb eséllyel fog a baba popsija kipirosodni, ráadásul komfortosan is fogja magát érezni a bőrében. A pelenkákon található gumis réteg pedig megakadályozza, hogy bármi is kicsorogjon.

Az eldobható pelenkák által véget vethetünk a textilpelenkák alkalmazásával járó bonyodalmaknak, amelyek már régen is rengeteg bosszúságot okoztak.