25000,- Ft től 990,- ft szállítás!*

Etetés

Etetés


A babák etetése izgalmas és felejthetetlen pillanat minden szülő életében. Ettől függetlenül néha a kihívásokat jelenthet és bonyolulttá válhat. A jó hír viszont, hogy számos innovatív eszköz áll már rendelkezésre, amelyek könnyebbé és zökkenőmentesebbé tehetik ezt a csodálatos folyamatot. A cumisüvegek, etetőszékek, etetőkanalak és a különféle előkék mind fontos elemei az etetéseknek, mondhatni nélkülözhetetlen eszközei a táplálásnak.

Az előkék megakadályozzák, hogy a babák leegyék vagy leigyák magukat, így csökken a ruhák mosásával járó munka mennyisége. Napjainkban többféle típusú előke szerezhető be, a hagyományos mellett létezik vízálló, ami még jobban megóvja a ruhát a nedvességtől, míg a zsebbel ellátott előke összegyűjti az ételdarabokat, ezáltal megakadályozza, hogy azok a földre essenek. Vannak szilikonból készült előkék is, amelyek könnyen tisztíthatóak és hosszú élettartamúak.

Az etetőkanalak szintén meghatározzák az etetéseket, műanyagból, szilikonból és rozsdamentes acélból készült darabok egyaránt beszerezhetőek. A legtöbb szülő a szilikon kanalakat részesíti előnyben, mert ezek puhák, így nem károsítják a kicsi ínyét vagy fogait. A kanalak különböző méretben is elérhetőek, hogy megfeleljenek a baba korának és etetési szükségleteinek, ráadásul úgy lettek kialakítva, hogy a gyermekek könnyen elsajátítsák az evőeszközzel történő étkezést.

Ezen kívül más eszközök is hasznosak lehetnek az etetések alkalmával, ilyenek például az etetőszékek, amiben a pici kényelmesen és biztonságosan tud ülni, de az etetőtálcák is praktikusnak bizonyulnak.