25000,- Ft től 990,- ft szállítás!*

Babakocsi esővédő

1termék 11

Babakocsi esővédő

 

A kisbabáknak jót tesz, ha sokat tartózkodnak kint a levegőn, ám ahogy beköszönt a hideg, egyre több szülő igyekszik gyorsan túl lenni a sétákon, pedig egy pár hasznos dolog beszerzésével még a hűvösebb napokon is hosszú időn keresztül élvezhetik a szabadban történő tartózkodást, ilyen lehet például egy bundazsák vagy esővédő. Az esővédő nem csak akkor tud hasznos lenni, ha esik, valójában a hó és a szél ellen is kiválóan véd.


Üzletünk kínálatában elsősorban univerzális kivitelezésű, PVC-ből készült esővédőket találhatsz. Többféle méret közül is válogathatsz, így könnyen igazíthatod a babakocsi méretéhez. Rendelkezésre állnak esernyőre csukható babakocsira való esővédők, valamint sport babakocsira és 3 funkciós, hordozóval ellátott típusúakra felrakható darabok. Az esővédőink rendelkeznek tépőzárral, ezáltal a felhelyezés biztosabbá válik, mivel több ponton rögzíthetőek a babakocsihoz, ebből adódóan a szél sem tud belekapni és kárt tenni a termékben.


Az esővédők oldalsó részein szellőző lyukacskák találhatóak, de ezektől függetlenül szinte teljesen zárt felület képezhető a baba felett, ráadásul olyan nyílás is van rajtuk, amellyel a karfát is szabadon hagyhatjuk, ami nagyban megkönnyíti a közlekedést.