25000,- Ft től 990,- ft szállítás!*

Játékok

Játékok babáknak


A baba játékok nem csak a kisgyermekek szórakoztatását szolgálják. Az ilyen játékok vásárlásakor fontos, hogy olyat válasszunk, amelyik fejleszti a gyermek különböző képességeit, készségeit. A megfelelő játékok segítségével a gyermekek játékosan fejleszthetik motorikus és kognitív képességeiket, és segíthetnek a szociális készségek fejlesztésében is.


A játék a gyermek alapvető tevékenysége, az ő módszere a világ felfedezésére és megismerésére. A játékok segítenek a fogás, a markolás és a tárgyak mozgatásának az elsajátításában. A különböző formák, színek, textúrák és hangok által a kicsik kognitív képességei is fejlődnek, mint például a formafelismerés, a színazonosítás, illetve az oka-okozati összefüggések megértése.


A baba játékok piaca hatalmas, de fontos, hogy olyan típusút válasszunk, ami a gyermek életkorának és fejlődési szintjének megfelelő. Újszülötteknek érdemes puha plüss játékokat, csörgőket, zenélő dolgokat beszerezni, amelyek hozzájárulnak a látás és hallás fejlődéséhez.


Az ülni tudó babáknak már célszerű komplexebb játékokat adni, ilyen lehet például a formabedobó vagy valamilyen kirakó.
Kínálatunkban minden korosztály számára megtalálod a legideálisabb játékot, amelyeket gyermeked garantáltan imádni fog. Tekintsd meg kínálatunkat és válogass kedvedre!