25000,- Ft től 990,- ft szállítás!*

Maus Cipő

Maus cipők - minőségi gyerekcipők

Napjainkban egyre több szülő választ a gyermekének supinált cipőt, mondhatni szinte már divattá vált, hogy ilyet vesznek. A kisbaba bokája, miután elkezd járni, még egy jó darabig befelé dől, éppen ezért célszerű olyan cipőt adni a lábára, ami kellően tartja a bokáját, tehát erős a kérge. A baba lábának a bedőlési szöge 10 fok körül szokott mozogni és idővel helyreáll. Előfordulhat, hogy a dőlés szöge nagyobb, mint 10 fok, ilyenkor jönnek legjobban a supinált talpbetétek vagy cipők.

A supinált összességében egy aprócska változást jelent, gyakorlatilag a sarokrész kifelé van döntve, ehhez egy sarokéket tesznek a talphoz tartozó alsó részbe, ez lényegében meggátolja a boka befelé dőlését. A boka kifelé dőlése viszont azt fogja eredményezni, hogy a testsúly a talp külső részére hárul majd, ezáltal terhelve lesz a csípő és megfeszülnek a térdszalagok is. Ettől függetlenül a probléma kiválóan kezelhető a supinált cipőkkel, így a későbbiekben elkerülhetjük, hogy a gyermek egészségügyi károkat szenvedjen el.

Hazánk egyik leghíresebb cipő márkája a Maus, akik szintén forgalmaznak minőségi supinált cipőket. A Maus cipők meglehetősen kényelmesek és dizájnosak, ráadásul a termékkínálat folyamatosan bővül. A Maus cipők kiváló ár-érték arányban szerezhetőek be, arról nem beszélve, hogy a talpban elhelyezett döntés kívülről egyáltalán nem látható.

17-19-es méretben kínálunk Maus cipőket, amelyek a kezdeti lépésekhez nyújtanak megfelelő kényelmet, valamint tartást, ezek fűzős kivitelben készülnek.

A készletről a nagyobbak számára is rendelhetsz lábbeliket, amelyek 20-24 méretűek és tépőzárasak. A Maus cipők, szandálok nem csak a hétköznapokon biztosítanak remek viseletet, hanem akár a bölcsödében, óvodában is. Maus cipők elérhetőek fűzős és tépőzáras kivitelben is.