25000,- Ft től 990,- ft szállítás!*

Pihenőszék

Pihenőszék


A pihenőszékek kifejezetten a kisbabák számára készülnek, és a nevük utal arra a fő funkciójukra, amire ki lettek találva. A cél az, hogy egy biztonságos és kényelmes helyet biztosítanak a gyerkőcöknek elsősorban abban a korban, amikor még nem tudnak járni. Egy ilyen kellékben cseppséged nyugodtan pihenhet, játszhat, vagy akár aludhat is.
A pihenőszékek kialakítása lehetővé teszi, hogy a baba természetes mozgásával ringathassa magát, ami nem csak megnyugtatja, de fejleszti is a motorikus képességeit. Ez ebben a korszakban kifejezetten hasznos, hiszen hozzájárulhat az egészségesebb fejlődéshez.


Mindemellett kimondottan biztonságosak is, hiszen stabil kialakításuknak köszönhetően nehezen borulnak fel. A legjobb pedig az bennük, hogy hosszabb-rövidebb ideig lefoglalják a kisbabát a rajta található játékok, de mesenézéshez, vagy közös főzöcskézéshez is ideális választásnak bizonyulnak. Kiválóak tehát arra, hogy a szülők főzzenek, takarítsanak, vagy éppen pihenjenek anélkül, hogy aggódnának a baba biztonsága miatt.


Válassz most gyerek pihenőszéket kínálatunkból és tedd kényelmesebbé, biztonságosabbá, valamint szórakoztatóbbá szemed fényének mindennapjait!