25000,- Ft től 990,- ft szállítás!*

Babakocsi napernyő

8termék 18

Babakocsi napernyő


Webshopunk kínálatában megtalálhatóak olyan univerzális napernyők, amelyek feltehetők bármilyen babakocsira és rendelkeznek flexibilisen mozgatható, változtatható irányú végekkel, valamint UV védelemmel. A napernyők alsó részén lévő kisebb rész segítségével a napsütésnek megfelelően állítható az iránya.


Különféle színekben, anyagminőségekben és designokban kaphatóak, így biztosan megtalálod a neked tetszőt, amely megóvja szemed fényét a káros és erős napsugárzástól. Készleten tartunk továbbá egyszerűbb, megfizethetőbb naprolókat is, amelyek elsősorban rövidebb utakon biztosítják a megnyugtató árnyékot. Ezeket elsősorban azoknak ajánljuk, akik a mai napig textilpelenka felrögzítésével igyekeztek eddig gyermeküket megóvni a Naptól.


Autós utazások alkalmával is kiválóak termékeink, hiszen előnyük, hogy gyorsan és könnyedén fel- és leszerelhetőek, így pillanatok alatt tudod rögzíteni. Kompakt méretüknek köszönhetően nem foglalnak el sok helyet a csomagtartóban, ezért induljatok bárhová is, szeretett gyermeketek még a legtikkasztóbb nyáron is óvva lesz az erős napsugárzástól.
Válassz most babakocsira rögzíthető napernyőink, naprolóink közül és tedd nyugodtabbá a gurulós utakat mindannyiótok számára!