25000,- Ft től 990,- ft szállítás!*

Maus szandál

Maus szandál

Onnantól kezdve, ahogy a kisgyermek lábra áll és elkezd járni, meghatározó szerepet kap a megfelelő cipő és szandál kiválasztása. A szandálnak optimálisnak kell lennie, hogy ne gátolja a kicsi egészséges fejlődését. A szandál vásárlás általában nagyobb fejtörést okoz, mint amikor cipőt keresünk, éppen ezért néhány szempontot nem árt figyelembe venni, mielőtt útnak indulunk. A gyermek mindenképp viseljen funkcionálisan megfelelő, jó kialakítású szandált, a kezdeti időkben lehetőleg olyat, ami kellően tartja a bokáját, hiszen a lábak ilyenkor még kissé befelé dőlnek. A jó szandál hozzájárul, hogy a dőlés rövidebb idő alatt helyreálljon. Választhatunk speciális suplinált cipőket is, amelyekkel elkerülhető a felnőttkori lúdtalp.

A Maus közkedvelt márka a gyermekcipők tekintetében, ami nem véletlen, mivel kiváló termékeket forgalmaznak, nagyon sok vásárlót meg is nyertek már maguknak. A Maus suplinált szandálok tartósak és dizájn szempontjából is mutatósak. A Maus szandálokkal kivédhető az ellenirányú ízületi korrekció kialakulása, megelőzhető a szalagok nyúlása és még a láb egyenes irányú fejlődését is elősegítik.

17-19-es méretben kínálunk olyan szandálokat, amelyek a kezdeti lépésekhez nyújtanak megfelelő kényelmet, valamint tartást, ezek 3 pántos kivitelben készülnek.