25000,- Ft től 990,- ft szállítás!*

Ágybetét

ÁgybetétekA kiságyba való ágybetétek kiválasztása rendkívül fontos feladat. Alaposan át kell gondolni, hogy milyet választunk, hiszen a betét közvetlenül érintkezik a baba bőrével, de az is lényeges szempont, hogy biztosítsa a feltételeket a kényelmes alváshoz. Napjainkban különböző típusú ágybetétek kaphatóak, amelyek különféle anyagokból készülnek és mindegyiknek megvan a maga előnye.

Vásárolhatunk akár szivacsos, rugós, habszivacsos, latex, kókusz- vagy gyapjú ágybetétet. A szivacsos ágybetétek a leggyakoribb és legköltséghatékonyabb megoldások, viszont nem biztosítanak olyan jó lélegzést és hőszabályozást, mint a többi típusú, arról nem beszélve, hogy könnyen eldeformálódhatnak.

A rugós ágybetétek acélrugókat tartalmaznak, amelyek különállóan vannak elhelyezve a belsejében, így biztosítják a rugalmasságot és a megfelelő támogatást. A habszivacsos ágybetétek is ideálisak, mivel követik a baba testének alakját és optimális kényelmet biztosítanak. A kókuszrostból előállított darabok szintén nagyon népszerűek, mivel természetesek, jól szellőznek és nagyon tartósak.

A lényeg, hogy olyat válasszunk, ami hipoallergén, jól szellőzik, könnyen tisztítható és biztonságot nyújt a picinek.