25000,- Ft től 990,- ft szállítás!*

Etetőcumik

Etetőcumik

Az etetőcumik azon alapvető babatermékek közé tartoznak, amelyek nélkülözhetetlenek a csecsemők számára. Ma már rengeteg típusú létezik, méretben és formában egyaránt különbözőek lehetnek, így nem könnyű kiválasztani a legideálisabbat. Az etetőcumik készülhetnek szilikonból vagy természetes gumiból. A szilikon típusúak jellemzően tartósabbnak és ellenállóbbnak bizonyulnak, ezen kívül jobban ellenállnak a harapásnak és nem tartalmaznak allergéneket. A természetes gumiból készült darabok nem annyira tartósak, mivel sokkal lágyabbak, viszont lényegesen rugalmasabbak.

Az etetőcumikra különböző méretű és formájú nyílások kerülnek, amelyek meghatározzák, milyen gyorsan folyik át rajtuk a folyadék. A kisebb csecsemőknek lassúbb folyású cumikra van szükségük, míg a nagyobbaknak, akik már hozzászoktak az evéshez, gyorsabb folyású cumikra.

Az etetőcumikat rendszeresen tisztítani kell, hogy megelőzzük a baktériumok és a penész megjelenését. Az első használat előtt célszerű pár percre forrásban lévő vízbe tenni, a továbbiakban naponta legalább egyszer tisztítsuk meg forró szappanos vízzel, majd öblítsük le. Bizonyos etetőcumik mosogatógépben is tisztíthatóak, de mindig ellenőrizzük a gyártó utasításait. A szilikon cumikat 6-8 hetente, míg a természetes anyagból készülteket 4-6 hetente javasolt cserélni, de ha bármikor észlelünk valamilyen károsodást, például repedést, akkor a cserét minél előbb ejtsük meg.

Kínálatunkban többféle etetőcumit is találhatsz, tekintsd meg termékeinket és válassz a cumisüvegnek megfelelően!