25000,- Ft től 990,- ft szállítás!*

Autósülések

Autósülések - gyerek autós ülés


A bababoltok számos különböző típusú autósülést kínálnak a gyermekek számára. Biztonság szempontjából rendkívül fontos szerepe van a gyereküléseknek, ezért okvetlen ellenőrizzük az adott típusra vonatkozó tulajdonságokat.
A kicsi életkora és testsúlya is meghatározza, hogy milyen autósülésben gondolkodjunk. Az újszülötteknek például teljesen más kialakítású szerezhető be, mint egy járni tudó gyermeknek, a csecsemőknek szánt változatok speciális béléssel rendelkeznek, amelyek biztosítják a fej és a nyak megfelelő tartását. Ezeket az üléseket az esetek többségében állítani is lehet, ezáltal igazíthatjuk a pici aktuális méretéhez.


Továbbá, rendelkezésre állnak olyan autósülések is, amelyek 9-36 kg-ig használhatóak, az effajta típusúaknál a magasság és a dőlésszög is állítható, ennek köszönhetően alkalmazkodni tudnak a fejlődéshez. A termékeink között elsősorban ehhez hasonlóakat tekinthetsz meg.


A booster ülések az 5 éves kor feletti gyermekeknek készülnek, akik már magasságuk miatt túlnőtték a hagyományos üléseket, ezeknek már nincs saját övfeszítő rendszerük, hanem a jármű biztonsági övével kerülnek rögzítésre.
Kínálatunkban számos autósülést találhatsz, melyek kiváló minőséget képviselnek, de nagyon sok terméknek nem dönthető a háttámlája, csupán annyira, amennyit az autó ülése enged, viszont a későbbiekben, amikor a gyermek kinőtte az ülést, akkor a szerkezet szétszedhető és a továbbiakban ülésmagasítóként alkalmazható.
Válogass kedvedre és szerezz be kényelmes autósülést gyermekednek, hogy az utazások gondtalanul teljenek.