25000,- Ft től 990,- ft szállítás!*

Zsebes tároló

Zsebes tárolóAmikor szóba kerül a babaszoba berendezése, számos olyan eszköz és bútor juthat eszünkbe, amelyek hozzájárulhatnak feladataink megkönnyítéséhez és a gyermek kényelmének biztosításához. Egyik ilyen tárgy a zsebes tároló, amely gyakran tépőzárral van ellátva, hogy könnyen rögzíthessük a kiságyra, járókára vagy akár a falra.

A zsebes tárolók kialakítása egyszerű, de zseniális, jellemzően a felső részükön elhelyezett tépőzár segítségével könnyedén felfüggeszthetőek különböző felületekre, így a szülők igényeihez és a helység adottságaihoz igazodva variálható a helyük. A zsebek szolgálnak a tárolásra, melyek alkalmasak különböző méretű és formájú tárgyak elhelyezésére.

Ezek a tárolók számos előnnyel rendelkeznek, az egyik legfontosabb, hogy kéznél tartják a leggyakrabban használt dolgokat, így a szülőnek nem kell folyamatosan a szekrényben vagy a fiókokban keresgélnie. Pelenkák, törlőkendők, cumik, játékok, babakönyvek és még sok minden más helyezhető el a zsebekben. Azzal ráadásul időt is bőven spórolhatunk, hogy nem kell foglalkoznunk a kutakodással.

Kínálatunkban kiváló minőségű zsebes tárolók közül válogathat, melyek mindegyike alkalmas az apróságok biztonságos tárolására.