25000,- Ft től 990,- ft szállítás!*

Kifogó, Mosdókesztyű

Kifogók és mosdókesztyűk

Egy kisbaba körül rengeteg a teendő, így számos dologra szükségünk lesz, melyekkel megkönnyíthetjük a dolgunkat. A babakelengye egyik legfontosabb elemeit a törölközők alkotják, ezekből célszerű többet is beszerezni, hogy bőven legyen tartalék a tarsolyunkban. Baba törölközőkből ma már rengeteg típusú létezik, a termékek anyag tekintetében is eltérhetnek egymástól, ezért figyeljünk oda, hogy pontosan milyet választunk, ugyanis a babák bőre még rendkívül érzékeny és könnyen keletkezhet bőrpír, kialakulhat allergiás reakció vagy egyéb irritáció.

Baba törölközőkből a kapucnival ellátottak bizonyulhatnak a legjobb választásnak, hiszen megakadályozzák, hogy a baba feje fázzon a pancsolások után. A törölköző mellé kifogót is beszerezhetünk, ami tökéletes arra, hogy a babát óvatosan és biztonságosan kiemeljük a kádból. A kifogók gyakorlatilag hasonlítanak a textilpelenkákra, csak sokkal nagyobbak és kiválóan magukba szívják a nedvességet.

A törölközőt szettben is megvehetjük, ilyenkor a gyártók általában még mosdókesztyűt is adnak a termékhez, amivel lágyan törölhetjük át a kicsi testét, egészen a feje búbjától, a talpa közepéig. A mosdókesztyűre a fürdetőkrémet is rátehetjük, de arra ügyeljünk, hogy a végén alaposan öblítsük ki.