25000,- Ft től 990,- ft szállítás!*

Textil (pelenka anyag)

4termék 14

Textil kifogó

A kisbabák rendkívül nagy odafigyelést és kellő törődést igényelnek, tehát a szülőkre számos teendő vár a mindennapok során. Az etetések, altatások, pelenka cserék és a fürdetések egyaránt sok odafigyelést és türelmet igényelnek. Ma már szerencsére számos olyan dolog vagy kiegészítő kapható, amellyel könnyebbé tehetőek a baba körüli feladatok, ilyenek többek között a különféle textil termékek is.

A textilpelenkák rendkívül népszerűek azoknál a családoknál, ahol újszülött van. Ugyan ma már nem pelenkázásra használják őket, de rengeteg egyéb helyzetben jól jönnek. A textilpelenkák több színben  és mintázatban elérhetőek, ráadásul méretben is léteznek különféle típusúak. A hagyományos méret a 80x70-es, az ennél nagyobbakat nevezzük textil kifogónak. A kifogó segítségével könnyedén ki lehet emelni a kicsit a vízből és a nedvesség is pillanatok alatt felitatható, a kiváló nedvszívó képességnek köszönhetően. Ezt követően a baba szinte már száraz bőrrel kerül át a frottír törölközőre, így kisebb az esélye a megfázásnak is.

A textil kifogóból célszerű minimum kettőt beszerezni, hogy mindig legyen egy tartalék, ha valamelyik épp a mosásban van, de előnyösebb ennél többet vásárrolni.