25000,- Ft től 990,- ft szállítás!*

Bundazsák

BundazsákAhogy beköszönt az ősz, érdemes átgondolni, hogy milyen ruhadarabokra lesz szüksége a gyerkőcnek a hideg hónapokban. A kisbabáknak még több minden fog kelleni, hiszen ők még érzékenyebbek a hideg levegőre. Elengedhetetlen például egy remek bundazsák, ami kellően megóvja a kicsit a szélsőséges időjárási viszontagságoktól. Nem könnyű kiválasztani a legideálisabb bundazsákot, hiszen ma már rengeteg típusút piacra dobtak a gyártók.


Miért is jó egy bundazsák?A bundazsák teljes mértékben körülöleli a kisdedet, védelmet nyújt a szél és a csapadék ellen is, gyakorlatilag nem engedi át a nedvességet. A minőségi darabok ráadásul biztonsággal rögzíthetőek, legyen szó a hordozóról vagy mózeskosárról. Amennyiben séta közben elalszik a kicsi és közben betérünk egy melegebb helyre, a zsák felső része szétcipzározható, így levetkőztethetjük a babát anélkül, hogy felébresztenénk.

A kínálatunkban található bundazsákok univerzális méretűek, így többféle márkájú babakocsiban is gond nélkül elhelyezhetőek. Webáruházunkból thermo vagy gyapjú belsővel rendelkezőt is beszerezhetsz, válassz igényeidnek megfelelően.