25000,- Ft től 990,- ft szállítás!*

Bélelt hálózsák, pamut hálózsák

bélelt hálózsák

20termék

Baba hálózsák

Ahhoz, hogy a babák nyugodtan átaludják az éjszakát, szükséges megteremteni az ideális körülményeket. A nyugtalan alvást számos dolog kiválthatja, lehet, hogy a baba éhes vagy szomjas, fáj a hasa vagy éppen melege van, esetleg fázik. Sokszor az is gondot okoz, hogy belecsavarodik a takaróba. A szimpla takarók tehát nem éppen a legideálisabbak, gondoljunk csak bele, hogy elaltatjuk a kicsit, gondosan betakargatjuk, ő pedig minden egyes mozzanatával egyre lejjebb rúgja magáról és arra fog megébredni, hogy fázik.

A baba hálózsák megoldás lehet a problémára, amelyekből rengeteg típusú létezik, kínálatunkból is különféle darabok közül válogathatsz. Van vékonyabb ujjatlan pamut, valamint bélelt hosszú ujjú és bélelt ujjatlan. Ezen kívül azt is eldöntheted, hogy cipzáras vagy patentos kivitelezésűt szeretnél-e leginkább csemetédnek. A kezdő méret dupla, ezáltal igazodik a baba kezdeti gyors fejlődéséhez. Termékeink között rendelkezésre állnak 56-62, 68-74, 80-86, 92-98 méretezésűek, de előfordulhat 104, 110-es is.

Amennyiben nagy lesz a kereslet a bélelt hálózsákjaink iránt, úgy egyre több mindennel bővítjük majd üzletünket, de addig is fordulj hozzánk bizalommal, ha bármilyen kérdés felmerül benned.