25000,- Ft től 990,- ft szállítás!*

Itatópohár, Itatócsőr

Babapohár, itató pohár

Egy kisbabának számos dologra szüksége van, amit a szülőknek időben be kell szerezniük. A hozzátáplálás megkezdése előtt például döntsük el, hogy miből fogjuk itatni a kicsit, hiszen ilyenkor már szépen lassan célszerű elhagyni a cumisüveget és kisebb lépésekben elsajátítani a pohár használatát. Az a legideálisabb, ha fél éves koruktól egyáltalán nem isznak a cumisüvegből.

Ma már számos olyan speciális pohár közül válogathatunk, melyek elősegítik és könnyebbé teszik az átállást, tanulást. Rendelkezésre állnak különféle csőrös poharak, szívószálas poharak, szelepes szerkezetek és kulacsok is. Mindezek azt a célt szolgálják, hogy átmenetet képezzenek a cumisüveg és a pohár között. A szelepes típusúak elsősorban utazások alkalmával a legideálisabbak, ezekből ugyanis nem jön ki a folyadék.

A csőrös kialakításúakkal könnyen és egyszerűen elsajátíthatja a kicsi a pohár helyes tartását és, hogy miként emelje a szájához. Választhatsz hajlított vagy egyenes szájú verziót is, de arra okvetlen figyelj, hogy keményebb műanyagot 10 hónapos kor alatt ne adj a picinek.