25000,- Ft től 990,- ft szállítás!*

Rácsvédő( fejvédő)

Rácsvédő


Ahogy a gyermek növekszik és aktívabbá válik, az otthoni környezet is egyre nagyobb kihívást jelent számára. Ilyenkor az a legfontosabb teendő, hogy biztonságossá tegyük a helyiségeket, illetve a járókát, kiságyat. A rácsvédők, amelyek a kiságyba valóak, nagy segítséget jelentenek ebben.


A rácsvédők fő feladata, hogy biztonságos környezetet teremtsenek a baba számára. Az aktívabb csecsemők gyakran megütik magukat a kiságy rácsain, ami kellemetlen élményt és sérülést okozhat. A rácsvédő ezt megakadályozza, mivel puha, párnázott anyagból készül, tehát kiváló védelmet jelent a kemény rácsok ellen.


Továbbá, a rácsvédők által elkerülhetjük, hogy a baba karjai, lábai a rácson keresztül becsípődjenek. A kisbabák sokszor nyugtalanul alszanak és sokat mozognak, de a rácsvédők ilyenkor is biztonságosabb környezetet biztosítanak.
A rácsvédők gyakorlatilag kettős szerepet töltenek be, védelmet és kényelmet nyújtanak a babának, ugyanakkor dekoratív elemként is szolgálnak. Különböző színekben és mintázatban kaphatóak, így könnyedén illeszthetjük a gyerekszoba stílusához.