25000,- Ft től 990,- ft szállítás!*

Takaró

Baba takaró


Baba takarók választása során számtalan szempontot kell figyelembe venni, hogy biztosítsuk kincsünk kényelmét és biztonságát. Egy jól megválasztott takaró nem csak gondoskodik a megfelelő hőszabályozásról, hanem megnyugtató érzést is nyújt a babának.


A legfontosabb tényező talán, hogy milyen minőségű a takaró anyaga. A bőrbarát, természetes textilek bizonyulhatnak a legideálisabbnak, ilyen például a pamut, ami teljes mértékben légáteresztő, magába szívja a nedvességet, tehát abszolút támogatja a kicsi komfortját.


Fontos, hogy a baba takarója ne legyen túl vastag vagy nehéz, mert ez veszélyes a légzésre nézve, de az is meghatározó, hogy ne vásároljunk túl nagyot, hiszen fulladásveszélyt jelenthet.


Az anyagok minősége mellett a tisztítás egyszerűsége mellett sem mehetünk el. A babák sűrűn piszkolják be a plédet, így fontos, hogy könnyen mosható legyen, lehetőleg mosógépben is.


A baba takarók világa sokszínű és változatos, ettől függetlenül mindig a gyermek kényelmét és biztonságát tartsuk szem előtt. A gondosan választott, minőségi takaróval a baba biztonságban és kényelmesen alhat, a szülők pedig nyugodt lelkiismerettel hagyhatják őt pihenni.