25000,- Ft től 990,- ft szállítás!*

ZSABA szülés utáni haskötő
ZSABA szülés utáni haskötő
3 850 Ft

ZSABA szülés utáni haskötő

Rendelhető méretek:

S- 74cm

M- 81cm

L- 88cm

XL- 95 cm

XXL- 102cm  

HIGIENIAI TERMÉK


3 850 Ft
Részletek
Szülés utáni haskötő

Higéniai termékA méret megállapításához  a szülés utáni haskörfogatból kell  10 cm-t kivonni.
- A haskötő, a terhességnél bekövetkező hasnövekedés, a lógó has tartására, és gyenge hasfali izomzat erősítésére használatos eszköz. 
- A szülés utáni gyengeség idején, tartást ad és megakadályozza a has és a hát meghúzódását, továbbá segíti viselőjét a szülés után, hogy gyorsabban nyerje vissza az alakját.
-  A haskötő elősegíti az izmok gyorsabb megtapadását, a szülés előtti kondíció visszaállítását. 
- A kórházi és gyermekágyi napok idején szinte nélkülözhetetlen segédeszköz. 
- Hagyományos (hüvelyi) szülés után azonnal használható, művi (császármetszéses) szülés után is javasolt, de a használatát mindenképpen egyeztetni kell a kezelőorvossal.
- A haskötő anyaga speciális bordásgumi, mely tépőzáras, kényelmes, és tökéletesen szellőzik, valamint enyhíti a lógó has érzését.

 

Rendelhető méretek:

S- 74cm(RENDELÉSRE)

M- 81cm

L- 88cm

XL- 95 cm

XXL- 102cm
. A Webáruház vásárlóit megilleti a távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II.5.) Korm. rendelet szerinti elállás jog, amelyet a termék kézhezvételét követő 14 munkanapon belül lehet gyakorolni. Nem alkalmazható az elállási jog, a higiéniai termékek, kozmetikumok esetén.,amennyiben már kibontásra került a termék, ezek ugyanis a 17/1999. (II.5.) Korm. rendelet 5. § c) pontja alapján a termék sajátos rendeltetéséből adódóan és higiénés okokból a „természeténél fogva nem visszaszolgáltatható” termékeknek minősülnek, és semmilyen körülmények között nem cserélhetők.

2018.10.15.
Adatok
Árukereső.hu Gyártó:
Zsaba
Cikkszám:
8014