25000,- Ft től 990,- ft szállítás!*

Maus Bélelt Bakancsok

Maus bélelt bakancsok

A gyerekeknek télre okvetlen igyekezzünk meleg, bundás cipőt venni, hiszen, ha áthűl a lábuk, könnyen megbetegedhetnek. Az is meghatározó, hogy kellően vízállót válasszunk, ugyanis télen lényegesen több a csapadék, mint nyáron. A minőségi lábbelik jellemzően kibírnak egy teljes szezont, ilyenek a Maus bélelt bakancsok is.

A Maus bőr bakancsok remek szellőzést biztosítanak, mivel természetes anyagból készülnek, ugyanakkor maximálisan gondoskodnak a láb szárazon tartásáról is, mivel külső felületük el van látva a megfelelő védelemmel, éppen ezért még a legnagyobb hóban taposva is melegen tartják a lábfejeket. Maus bakancsookból rendelkezésre állnak vastagabb és vékonyabb bélésűek is, a vastagabbaknál elképzelhető, hogy egy számmal nagyobb lesz az ideális. Az izzadósabb lábú gyermekeknek pedig a vékonyabb bélésűek biztosítják majd a tökéletes kényelmet a mindennapok során.

A könnyű fel- és levétel is lényeges szempont a gyermekek számára, hiszen az óvodában már önállóságra nevelik a kicsiket és saját maguknak kell a cipőjüket felvenni, mielőtt kimennének az udvarra. Szerencsére a Maus Bakancsok úgy lettek megalkotva, hogy még a legkisebbek is gyorsan bele tudjanak bújni.

Kínálatunkban a 19-es mérettől a 27-es méretig kaphatóak Maus bakancsok, rendelhetsz akár tépőzáras kivitelezésűt is, ezeknek az oldalsó felén vidám motívumok, díszítések találhatóak. A termék leírásában megtalálhatod a lábbeli belső talphosszát, ezáltal könnyebb megrendelned a helyes méretet. Válassz te is Maus bakancsot gyermekednek, amellyel kényelmesebbé teheted a mindennapjait.