25000,- Ft től 990,- ft szállítás!*

Tejtárolás

Anyatej tárolás - tejtárolók

Az anyatej egy csodálatos táplálék, amely minden szükséges tápanyagot biztosít az újszülött számára. A szoptatás során azonban sokszor előfordul, hogy több tej termelődik, mint amennyit a baba elfogyaszt. Ezen túlmenően elképzelhető, hogy egy idő után az anyának vissza kell térnie a munkájába, de szeretné továbbra is biztosítani a kicsinek az anyatejet.

Az anyatej tárolásának legfontosabb szabálya a higiénia. A tej lefejése előtt mindig alaposan moss kezet és tisztogasd meg a fejőgépet, valamint a tárolóedényeket. Ezen kívül fontos, hogy a frissen lefejt tejet gyorsan hűtsd le, hiszen így képes megőrizni tápanyagtartalmát és frissességét.

A tejtároló tasakok könnyen használhatók, helytakarékosak és jellemzően sterilizálva vannak, ami higiénikusabbá teszi a használatukat. A tasakokban tárolt tej könnyen lefagyasztható és a zacskóra rá lehet írni azt is, hogy a tej mikor lett lefejve. A tejtároló poharak szintén kiváló választásnak bizonyulnak, bár kevésbé helytakarékosak, mint a tasakok, viszont újrahasználhatóak, ami környezetbarátabb megoldást jelent. A poharakban tárolt tej szintén lefagyasztható, de tehetjük a hűtőbe is.

Webáruházunkban minőségi tejtároló edényeket találhatsz, melyekben biztonságban tárolhatod a lefejt anyatejet.