25000,- Ft től 990,- ft szállítás!*

Popsitörlő

3termék 13

Popsitörlő


A popsitörlők a kisbabák gondozása során elengedhetetlen kellékek. Ezek az egyszer használatos, nedves törlőkendők kifejezetten arra lettek tervezve, hogy a babák érzékeny bőrét gyengéden és hatékonyan tisztítsák, valamint ápolják. A szülők többsége mindig magánál tart egy csomag popsitörlőt, hiszen nem csak a pelenkázáskor keletkező szennyeződések eltávolítására alkalmasak, hanem más, váratlan helyzetekben is, például az etetések során.


Tökéletesek tehát a babák kezének, arcának és testének gyors tisztításához, játszás közben vagy akár utazás során, a legtöbb típus ugyanis fertőtlenítő hatással is bír.


A babák bőre rendkívül érzékeny, ezért elengedhetetlen, hogy ezek a termékek biztonságos és nem irritáló összetevőket tartalmazzanak. Sok törlőkendő hipoallergén, ami azt jelenti, hogy minimálisra csökkentik az allergiás reakciók kialakulásának a kockázatát. Ezen felül tartalmazhatnak Aloe verát vagy E-vitamint, amelyek hidratálják és nyugtatják a bőrt.


Az elmúlt években egyre nagyobb hangsúlyt fektettek az öko-barát popsitörlők fejlesztésére is, ezeknek óriási előnye, hogy biológiailag lebomló anyagokból készülnek és egyáltalán nem tartalmaznak káros vegyi anyagokat vagy adalékanyagokat. A környezettudatos szülők gyakran választanak ilyen termékeket, mivel így csökkentik az ökológiai lábnyomot és kisebb kárt okoznak a környezetben.