25000,- Ft től 990,- ft szállítás!*

0-13 Kg ig 0-18 kg ig

1termék 11

Tartsd közel magadhoz a kicsikédet: A babahordozók fontossága


Az autós babahordozó lényegében az egyik első és legfontosabb tárgy, amit újdonsült szülőként be kell szerezni, hiszen e nélkül – hacsak gyalog nincs messze a kórház az otthonodtól – nem lehet autóval utaztatni az újszülött gyerkőcöt, de nagy hasznát fogod venni egészen addig, amíg eléri a 13 kg-os súlyt.


Ezek az autós babahordozók gondoskodnak szemed fényének biztonságáról, stabil helyzetben tartják a babád fejét, nyakát, és hátát utazás közben, valamint a beépített biztonsági öv megakadályozza, hogy kiessen egy hirtelen fékezéskor, vagy baleset során. A kényelemről a párnázott felület gondoskodik, így – mint a legtöbb gyerek – az út során jó nagy szunyára lehet számítani.


Egy hosszabb út során gyakran előfordul, hogy etetni, itatni kell babádat. A babaülés erre is kiváló, hiszen viszonylag le van korlátozva a mozgástér, így könnyebbé válik a procedúra. Azért legyen mindig kéznél jó sok törlőkendő és papírzsepi, mert a környezet nem marad szárazon.


Válassz most üzletünkből autós babahordozót, vagy tekintsd meg a babakocsi kínálatunkat, hiszen ott a 3 funkciós példányok tartalmaznak ilyet is!