20000,- Ft től  akár ingyenes szállítás!*

Adamo hinta Sötét szürke utazó
Adamo hinta Sötét szürke utazó
29 900 Ft

Adamo hinta Sötét szürke utazó

1 db Készleten
A hintát 0-3 éves korig vagy15 kg-ig használhatják a babák.
29 900 Ft
Részletek
A hinta tartozékai:
- kezeletlen keményfa rudazat,
- keresztrúd
- 10mm vastag fehér kötélzet
- magasság állító karabiner,
- biztonsági karabiner a felfüggesztéshez,
- színes BIO pamut párna,
- strapabíró 100% pamut külsőrészNéhány fontos információ a babahintáról:
A hintát 0-3 éves korig vagy15 kg-ig használhatják a babák.
Tehát ebbe a bölcsőbe már egy újszülött babát is bele lehet fektetni. Ebben az esetben a hintát célszerű teljesen vízszintesre állítani.
A babák nagyon jót alszanak benne, mert a hinta teljesen átveszi a testük formáját, így visszakapják a méhen beüli állapotot, magzati pózban lehetnek.
A már ülni tudó csöppségek ki tudják dugni a lábukat a hinta elején található lyukon, így hintázni is van lehetőségük. Ha leengeded a hintát annyira, hogy a baba lába elérje a földet, akkor nagyszerűen elfoglalja magát azzal, hogy próbálgatja az ugrálást, valamint megtapasztalja, mi mindent tud a lábával tenni, anélkül, hogy megterhelné csontjait, gerincét.

Adamo bébihinta:

A hintát ajtófélfára, mennyezetre és akár a kertben egy fára is fel tudod szerelni. Tudsz tőlünk vásárolni fába ill. betonba szerelhető hintakampót is, valamint rugót, amit a kiegészítők menüben találsz.
Ha egyik szerelési lehetőség sem optimális, van hozzá hintaállványunk, ami fehér színű. Ehhez azonban kb. 2 négyzetméter hely szükséges. Nagy előnye, hogy mobillá válik a hintád, a picúr jó időben kint a kertben, friss levegőn is aludhat, valamint hintázhat.A hinta hatása: (gyógytornászok is javasolják!)
Testük megismerése, testrészeik mozgásának irányítása, mozgáskoordináció fejlesztése, izomzat erősítése. A térben való tájékozódás fejlesztése, miközben levezetjük a kicsik felesleges energiáját is.
Az egyensúlyérzet, a testkép kialakulása, a mozgások indításának és megállításának kontrollja fejleszthető segítségükkel.

Amerikai gyermekgyógyászok megfigyelései szerint a koraszülött babák jobban gyarapodnak, ha naponta háromszor fél órán át függőágyban hintáztatják őket.

Egy ugyancsak amerikai pszichológusnő a terhes mamáknak azt javasolja, hogy naponta kétszer 5-10 percen át hintázzanak egy hintaszékben. A magzat egyensúlyközpontja ugyanis a terhesség 10. hetétől kezd fejlődni, aminek tökéletesedését a hintázás elősegíthet. A szakember véleménye szerint a terhesség alatti hintázás akár azt is eredményezheti, hogy a gyermeknek később a testtartása kedvezőbben fejlődik. A testtartás javítása; a gerincoszlop, az izmok és az ízületek megerősítése.
A legfontosabb az örömszerzés, az hogy a szülő és a gyermek egyaránt jól szórakozzon.

A hinta méretei:
Állvány:
- szélesség: 140 cm
- mélység: 150cm
- magasság:200cm
Hinta: - A: 70 cm
- B: 45 cm
- C: 24 cm

ÁPOLÁS ÉS KARBANTARTÁS
Mosás előtt oldd ki a fa rudak alatt található csomókat, és távolítsd el a fa rudakat. A függőhinta szövetből készült részeit mosás után ne csavard ki, ill. ne centrifugázd.
Továbbá a többi résztől külön, 30 Celsius fokon gépi mosással tisztítsd.
A szövet zsugorodásának mértéke maximum 6%. A párnázott bélést kézi mosással kell tisztítani. Száradás után helyezd vissza a fa rudakat.EGY DB VAN RAKTÁRON
Adatok
Árukereső.hu Gyártó:
ADAMO
Cikkszám:
6513_11