25000,- Ft től 990,- ft szállítás!*

Popsikrém

2termék 12

Popsikrém


A popsikrémek jelentős szerepet játszanak a szülők életében, mivel egy újszülött gondozás esetében nélkülözhetetlen kelléknek számítanak. Ezek nem csak a csecsemők bőrének védelmét szolgálják, hanem hozzájárulnak annak egészségéhez és kényelmének megőrzéséhez is.


Amikor egy baba megszületik, a bőre rendkívül érzékeny és hajlamos az irritációra. Különösen a pelenka alatti terület válik érzékennyé a nedvességtől és a dörzsöléstől. A kiütések nem csa

k kellemetlenek a gyermeknek, hanem komolyabb bőrproblémákhoz is vezethetnek, ha nem kezelik megfelelően.
Ezen kellemetlenségek megelőzésére fejlesztették ki a popsikrémeket. Legfőbb tulajdonságuk, hogy vízálló réteget képeznek a bekent területen, ami megakadályozzák a nedvesség és a széklet irritáló hatását. Ez a védelem lehetővé teszi a bőr számára, hogy gyógyuljon, miközben nem engedi az új kiütések kialakulását.


Ráadásul a popsikrémek jellemzően tartalmaznak gyulladáscsökkentő és nyugtató összetevőket, mint például az aloe vera, a kamilla vagy az e-vitamin. Ezek segítenek a már kialakult irritációk enyhítésében, de még a bőr természetes regenerációs folyamatait is beindítják.


Válassz most webshopunkból megbízható popsikrémet és gondoskodj szeretett cseppséged bőréről megfelelően!