25000,- Ft től 990,- ft szállítás!*

Wc szükitő

3termék 13

Wc szűkítők kicsiknek


A WC szűkítő egy olyan praktikus és hasznos eszköz, amely a kisgyermekek számára biztosítja a komfortot és a biztonságot a felnőtt wc-k használatakor. Ez a szerkezet egy átmeneti megoldást kínál a bili és a normál WC között, segítve a kicsiket abban, hogy magabiztosan és önállóan sajátíthassák el a toalett használatot. A szűkítők ergonomikus kialakításúak, így tökéletesen illeszkednek a standard WC-ülőkére, csökkentve annak nyílását oly módon, hogy a gyermekek számára kényelmes és stabil ülési pozíciót biztosítsanak.

A szűkítők anyaga jellemzően puha, illetve hipoallergén műanyagból készül, ami könnyen tisztítható és nem irritálja a bőr felületét. A színes, vidám mintákkal ellátott kialakítás tovább növeli a gyermek érdeklődését és ösztönzi a használatukat, ezáltal az önállóságot.

A biztonság kiemelten fontos szempont, ezért a legtöbb WC szűkítő rendelkezik csúszásgátló felülettel, amely meggátolja az esetleges csúszkálást és garantálja, hogy a szűkítő stabilan illeszkedjen a WC-hez. Ez a funkció azért is meglehetősen fontos, mert a kisgyermekek még nem rendelkeznek elegendő erővel és egyensúlyérzékkel, tehát szükségük van a megfelelő támogatásra és védelemre a toalett használata során.

Kínálatunkban kiváló minőségű WC szűkítőket találhatsz, melyek abszolút hozzájárulnak ahhoz, hogy gyermeked ne féljen ráülni a toalettre.