25000,- Ft től 990,- ft szállítás!*

Sterilizálók

2termék 12

Sterilizálók

Amikor egy kisbaba érkezik a családba, számos olyan eszköz kerül elő, amelyekről korábban talán soha nem is hallottunk. Az egyik ilyen a sterilizáló, amely a csecsemőgondozás elengedhetetlen kelléke.

Miért fontos a sterilizálás?

A csecsemők immunrendszere még fejletlen, így ők különösen érzékenyek a különböző betegségeket okozó baktériumokra és vírusokra. Éppen ezért rendkívül fontos, hogy a baba etetési eszközeit - mint például a cumisüveg, a cumi, rágóka - rendszeresen sterilizáljuk. A folyamat a baktériumok és vírusok 99,9%-át elpusztítja, ami csökkenti a baba megbetegedésének kockázatát.


A sterilizálók ma már különböző típusban kaphatóak, így minden család megtalálhatja a saját igényeinek a legmegfelelőbbet. Vannak olyanok, amelyek mikrohullámú sütőben használhatóak és gyors, hatékony sterilizálást biztosítanak. Általában több cumisüveget és más babaápolási terméket is képesek egyszerre befogadni. Az elektromos sterilizálók saját fűtőegységgel rendelkeznek és jellemzően nagyobb a kapacitásuk. Napjainkban rendelkezésre állnak sterilizáló zacskók is, amelyek szintén a mikróban végzik el feladatukat, óriási előnyük, hogy összehajtva kis helyen is elférnek, tehát bármerre magunkkal vihetjük.
A zacskókat többször is lehet használni - általában akár 20 alkalommal is - így környezetbarát és költséghatékony megoldást jelentenek. A sterilizálás mindössze három percet vesz igénybe.