25000,- Ft től 990,- ft szállítás!*

Visszapillantó tükör

1termék 11

Visszapillantó tükör, babafigyelő tükör


Mint minden szülőnek, nyilván Neked is a legfontosabb szemed fényének biztonsága, különösen akkor, amikor autóval úton vagytok. Rengeteg fejfájást tud okozni, hogy vajon megfelelően van-e bekötve, kényelmesen ül-e, tud-e aludni, de legfőképp az, hogy mikor tör elő a cseppségből a sírás. Ha szemmel tudod tartani, akkor már látni fogod az intő jeleket és van időd felkészülni a probléma elhárítására, de ehhez arra van szükség, hogy folyamatosan rálátásod legyen.
Erre találták ki a visszapillantóra rögzíthető babafigyelő tükröket.

Ezek olyan eszközök, melyeket pillanatok alatt rá tudsz applikálni az autó visszapillantójára, így sokkal könnyebben átlátod, hogy mi történik hátul anélkül, hogy állandóan el kellene fordítanod a fejed, vagy, ha sofőr vagy, akkor le kéne vedd a szemed az útról. Gyakorlatilag egyetlen pillantással fel tudod mérni, hogy gyerkőcöd éppen mit csinál, miközben kényelmesen előre tudsz tekinteni.


Szerezd be most az autósok legjobb kiegészítőjét, a visszapillantóra szerelhető babafigyelő tükröt és tedd kényelmesebbé, valamint biztonságosabbá az utazásokat!