25000,- Ft től 990,- ft szállítás!*

Hagyományos

2termék 12

Hagyományos pólyaA kisbabák gerincét fontos megfelelően alátámasztani, ebben jelenthet nagy segítséget a pólya. A hagyományos pólyának az elsődleges funkciója, hogy a csecsemő testét puhán körülölelje, biztonságérzetet adjon neki és megteremtse a nyugodt környezetet számára. A pólyában az újszülött hasonlóan érezheti magát, mint amikor az édesanyja pocakjában volt, tehát zavartalanul pihenhet a kiságyban, bölcsőben vagy éppen a babakocsiban. A pólya tehát az esetek többségében megnyugtató érzetet kelt.

A hagyományos pólya az etetéseket is könnyebbé teszi, mivel lényegesen egyszerűbb megfogni, felemelni és tartani a kisdedet. A pólya ideális hőérzetet biztosít és annak a veszélye sem áll fenn, hogy a kicsi lerúgja magáról a takarót az éjszaka folyamán, amire jellemzően fel is ébred, mivel elkezd fázni.

A pólyabetét és a pólyahuzat egyaránt könnyen tisztítható, gyakorlatilag mind a kettő mosható a mosógépben. A kínálatunkban található pólyahuzatok Madeiras csipkével vannak díszítve, fehér színű pamut anyagból készültek és színes szalag is került rájuk, ami a baba nemének megfelelően lehet akár kék vagy rózsaszín. A pólyabetét külön termékként érhető el webáruházunkban, de elengedhetetlen tartozéka a huzatnak.

Válassz pólyahuzatjaink és pólyabetéteink közül, hogy kényelmes, valamint biztonságos pozícióban tarthasd szemed fényét a szoptatások és az altatások során!