25000,- Ft től 990,- ft szállítás!*

Bölcsőpárna, Pocaklakó pólya

3termék 13

BölcsőpárnaA kisbaba rengeteg törődést és odafigyelést igényel és több mindenre szükségünk lesz ahhoz, hogy gondosan el tudjuk őt látni. Ma már szerencsére számos olyan dolog beszerezhető, amivel bizonyos feladatokat könnyebbé tehetünk a mindennapokban, ilyen például a bölcsőpárna is, amellyel nagyobb biztonságban tudhatjuk a kicsit.

A szakemberek, védőnők az oldalfekvést javasolják a kisbabáknak, hiszen ebben a pozícióban csökken a bölcsőhalál kockázata. A bölcsőpárna használata egyszerű, nincs más dolgunk, mint a babát óvatosan a két párna közé helyezni úgy, hogy a háta a nagyobbik párnához érjen. A kisebbik párna a hasánál támasztja a babát, ezáltal a kicsi az oldalán fog feküdni. A két párna közötti távolságot tépőzár segítségével állíthatjuk. A bölcsőpárna anyaga szivacs, huzata pedig 100% pamut, így a csecsemő érzékeny bőrét sem fogja irritálni.

Bölcsőpárnákat többféle színben is beszerezhetsz, tekintsd meg kínálatunkat és válaszd ki kedvencedet, hogy megteremthesd a nyugodtabb éjszakákat!