25000,- Ft től 990,- ft szállítás!*

Bébi nyakpárna

2termék 12

Baba nyakpárnák

Minél kisebb a gyerkőc, annál több törődést és segítséget igényel. Ebben az életszakaszban rengeteget alaszanak, hiszen ilyenkor tudják feldolgozni az őket érő, új ingereket, impulzusokat. Éppen ezért egyáltalán nem mindegy, hogy milyen bébi nyakpárna mellett tud szunyókálni szemed fénye.
A bébi nyakpárnák – ahogy a nevük is mutatja - megfelelő támaszt nyújtanak a babád nyakának autóutak, babakocsis séták, vagy ágyban alvás közben. Segítségükkel biztos tartást kapnak a nyaki ízülitek, ami a kényelem mellett az egészséges fejlődésben is segíti gyermekedet. Mindez hozzájárul a nyugodtabb, jobb minőségű, sőt, akár a hosszabb ideig tartó alváshoz is.


Kínálatunkban kizárólag olyan termékeket válogattunk össze, melyek jó minőségűek, 100% pamutból készültek. A tökéletes higiénia érdekében a külső huzatok és a belső rész is mosógépben moshatóak.


Gondoskodj kisbabád egészséges, jó minőségű alvásáról útközben, vagy otthon, válassz most minőségi bébi nyakpárnáink közül és tedd gondtalanabbá a szundikálást!