25000,- Ft től 990,- ft szállítás!*

Figurás pamut gumis lepedő

10termék 110

Gumis lepedők mintákkal, figurákal díszítve


A figurás pamut gumis lepedő egy rendkívül népszerű és funkcionális hálószobai kiegészítő, amely egyben stílusos és kényelmes is. Az elmúlt évek során a lakberendezés és a lakástextil ipara egyre nagyobb hangsúlyt fektetett az olyan termékekre, mint a gumis lepedők, mivel ezek a termékek kombinálják a funkcionalitást az esztétikummal.

Ahogyan a nevében is benne van, a figurás pamut gumis lepedők legfőbb anyaga a pamut. A pamut teljes mértékben természetes, mondhatni az egyik legkedveltebb textília világszerte. Kiváló nedvszívó képessége van, ami különösen a melegebb éjszakákon jelent előnyt, mivel segít megtartani a test hőmérsékletét és elvezeti a nedvességet. A pamut puhasága és légáteresztő képessége is kiváló, ezáltal nem irritálja a bőrt sem.

Kínálatunkban többféle mintájú lepedő rendelkezésre áll, így a vásárlók olyan terméket választhatnak, amely leginkább illik otthonuk stílusához, saját ízlésükhöz. A lepedők szélein rugalmas gumiszalag található, amely biztosítja, hogy a lepedő könnyen illeszkedjen a matracra, és ne csússzon le róla, még akkor sem, ha a gyermek forgolódik vagy mozog az ágyban. Ez különösen hasznos azoknak is, akik nyugtalanul alszanak, mivel a lepedő mindig a helyén marad.