25000,- Ft től 990,- ft szállítás!*

Autós övterelő

3termék 13

Övterelő


Az övterelő egy olyan eszköz, amelyet kifejezetten az autózás során használnak. Célja, hogy az öv ne nyomja a kismama várandós hasát. Ez különösen fontos az utolsó trimeszterben lévő nők számára, akiknek a pocakja a terhesség előrehaladtával egyre nő. Használata nem csak a kényelmet szolgálja, hanem a biztonságot is. A várandósság alatt ugyanis a has és a méh védelme kiemelten fontos, és egy esetleges baleset során az övterelő segíthet abban, hogy az öv ne okozzon sérülést ezen a kényes területen.


Ergonomikus kialakítása miatt segít a helyes testtartás fenntartásában is. A várandósság alatt sok nőnek vannak hátfájásai és más testtartással kapcsolatos problémái, az övterelő használata pedig enyhítheti ezeket a panaszokat.
Az öv használata a szülés utáni időszakban is ajánlott, mivel hozzájárul a hasizmok helyreállításához. Azonban fontos megjegyezni, hogy lehetnek ellenjavallatok is, minden várandós nőnek érdemes orvosi tanácsot kérni az övterelő használatával kapcsolatban, mivel lehetnek egyedi egészségügyi állapotok, vagy körülmények, amelyek miatt a megvásárlása nem javasolt.


Amennyiben orvosod úgy véli, hogy nyugodtan használhatod az övterelőt, úgy ne habozz, válassz most kínálatunkból és tedd kényelmesebbé az autós utazást!