25000,- Ft től 990,- ft szállítás!*

Sarokvédő

1termék 11

Sarokvédők babáknak


Az élet egyik legfontosabb mérföldköve a családalapítás, amikor egy kisgyermek érkezik a családba, a szülők élete megváltozik, és az egyik legfőbb prioritássá válik a gyermek biztonságának biztosítása. A lakásban rejlő veszélyek, amelyek egy felnőtt számára jelentéktelenek lehetnek, gyakran komoly balesetforrást jelentenek a kisgyermekek számára. Ilyenek lehetnek a bútorok éles sarkai, amelyek könnyen okozhatnak sérüléseket egy bukdácsoló kisgyermeken.

Az említett veszélyek kiküszöbölésére születtek a sarokvédők, ezek aprócska eszközök, melyek legtöbbször műanyagból, szilikonból vagy más puha anyagokból készülnek és a bútorok éles sarkaira helyezhetőek, ezáltal minimalizálják a sérülések kockázatát.

A sarokvédők legtöbb típusát könnyedén fel lehet helyezni a bútorokra, és nem igényelnek különösebb eszközöket vagy szakértelmet. Ma már számtalan dizájnban és színben kaphatóak, így könnyedén megtalálható az, amelyik illik az otthon dekorációjához és nem rontja az összképet. A legtöbb típus úgy lett tervezve, hogy eltávolításuk után ne hagyjanak nyomot vagy maradványt a bútoron.

Válassz minőségi sarokvédőink közül és teremtsd meg a tökéletes biztonságot otthonodban!