25000,- Ft től 990,- ft szállítás!*

Kádállványok

2termék 12

Babakád állvány


A szülővé válás egyike az élet legmeghatározóbb eseményeinek, ám a nagy öröm mellett számtalan kihívással is jár. Egy babakád állvány beszerzése a legkézenfekvőbb megoldások egyike lehet, hogy megkönnyítsük ezt a csodálatos, de néha nehéznek tűnő időszakot.


A babakád állvány, ahogy a nevében is benne van, egy olyan eszköz, amelynek segítségével stabilan és biztonságosan helyezhetjük el a babakádat. Általában súlyra könnyűek, ugyanakkor erős anyagból készülnek, hogy stabilan megtartsák a kádat és a benne lévő vizet.


Az egyik legnagyobb előnye a babakád állványoknak, hogy ergonómiailag hasznosak. A babakád így kényelmes magasságba kerül a szülő számára, tehát megkíméli a hajolgatásoktól, görnyedésektől, ebből adódóan hátfájás sem valószínű, hogy kialakul.


Egy stabil kádállvány lehetővé teszi a szülő számára, hogy mindkét kezét szabadon használhassa a baba fürdetésénél anélkül, hogy attól kellene félnie, hogy a babakád felborul vagy elmozdul. Ez biztonságosabbá teszi a fürdetés folyamatát mind a szülő, mind a baba számára.


Az állványok jellemzően összecsukhatóak, így nem foglalnak el sok helyet, ennek még jelentősebb a szerepe a kisebb otthonokban, ahol minden négyzetméter számít.