25000,- Ft től 990,- ft szállítás!*

Rágásvédő

2termék 12

Rágásvédők kiságyra, babáknak

A rágásvédők kisbabák és kisgyermekek kiságyára tervezett praktikus tartozékok, amelyek megvédik a kiságy oldalait azoktól a károktól, amelyeket a fogak és a nyál okozhat. Azok a csecsemők, akik fogzásuk időszakában vannak, hajlamosak rágcsálni a kiságy keretét, ami nem csak a bútorban tehet sérülést, de a gyermek számára is veszélyes lehet.

A rágásvédők általában puha, biztonságos anyagból, például szilikonból, műanyagból vagy pamutból készülnek, és pofon egyszerűen felszerelhetőek a kiságy rácspálcáira vagy széleire. Így megakadályozhatjuk, hogy a gyermek megharapja a fa vagy fém részeket, elkerülve ezzel az esetleges sérüléseket és a festék vagy lakk lenyelését.

A rágásvédők választéka napjainkban rendkívül széles, különböző színekben, mintákban és stílusban kaphatóak, ezáltal választhatunk olyat, ami illik a babaszoba dekorációjához. A legtöbb modell univerzális, így szinte bármilyen kiságyhoz passzol.

A rágásvédők felszerelése egyszerű, általában szalag vagy zsinór segítségével lehet rögzíteni őket. A tisztításuk is könnyű, a legtöbb termék mosógépben mosható.