25000,- Ft től 990,- ft szállítás!*

Fésű, hajkefe

6termék 16

Baba fésű


Az újszülött kisbaba gondozása során sok olyan apró részletre kell figyelnünk, amelyek segítenek a baba egészségének és kényelmének megőrzésében. Az egyik ilyen fontos tényező a baba hajának rendben tartása, ehhez pedig a megfelelő baba fésűk és hajkefék használata javasolt.

A baba vagy kisgyermek hajának rendszeres fésülése és kefélése segít megelőzni az összegubancolódást és összecsomósodást, főleg, ha dúsabb és hosszabb hajkoronáról van szó. A nem megfelelő fésű vagy hajkefe kényelmetlenséget okozhat a kicsinek, és nehezebbé teheti a hajmosást vagy a hajvágást is. Azt is tartsuk szem előtt, hogy a rendszeres fésülés serkenti a fejbőr vérkeringését, ami nagyban hozzájárul a haj egészséges növekedéséhez.

Amikor baba fésűt vagy hajkefét választunk, néhány fontos szempontot érdemes figyelembe venni. Igyekezzünk olyan terméket vásárolni, amely puha sörtékkel rendelkezik, ami nem okoz irritációt, mivel a kisded bőre rendkívül érzékeny.

A kínálatunkban fellelhető fésűk mindegyikét kifejezetten a kisbabák számára fejlesztették ki a gyártók, válaszd ki kedvencedet és tedd gondtalanná a fésülködéseket!