25000,- Ft től 990,- ft szállítás!*

Matracvédő

4termék 14

MatracvédőA matracvédők sokszor indokolatlanul elhanyagolt kiegészítők a szülők amúgy sem rövid listájában, azonban kiemelkedő szerepet tudnak játszani az egészséges és higiénikus környezet megteremtésében. Legfőbb tulajdonságuk, hogy vékonyak és sokszor párnázottak. Fő funkciójuk az, hogy védjék a kiságyat az éjszakai balesetektől, továbbá megakadályozzák az izzadság, hámlott bőr, poratka és egyéb allergének felhalmozódását a matracon.
Olyan matracvédőt érdemes választani, ami kellően légáteresztő. Erre azért van szükség, hogy csöppségünk bőre alvás közben , főleg a nyári forróságban, vagy fűtésszezonban, ne egy forró felületen feküdjön, hanem egy jól szellőző rétegen tudja álomra hajtani a fejét.


A matracvédők azonban nem csak a gyermekágyakban tudnak hasznosak lenni, hanem a felnőttek számára is. Gyakorlatilag minden korosztály számára javasolt a használatuk, hogy megóvják a matracot, és meghosszabbítsák annak élettartamát, valamint biztosítsák a nagyobb tisztaságot és higiénikusabb környezetet.
Válassz most kínálatunkból és tedd kellemesebbé az éjszakákat egy pofonegyszerűen használható és könnyen mosható dologgal, ami megkönnyíti a mindennapjaidat!!