25000,- Ft től 990,- ft szállítás!*

Üvegmosó kefe

3termék 13

Cumisüvegmosó kefe - Üvegmosó kefe

A cumisüvegmosó kefe egy olyan eszköz, amely sokak számára talán feleslegesnek tűnhet, de valójában elengedhetetlen kelléke a kisbabás családoknak. A cumisüvegek tisztasága ugyanis rendkívül fontos, hiszen a baba egészsége múlhat rajta. A kefe segítségével a szülők könnyedén elérhetik a cumisüveg nehezen hozzáférhető részeit is, így biztosítva az alapos tisztítást.

Az eszközök alkalmazásával a cumisüveg minden része alaposan megtisztítható. A szabályos és rendszeres használat segít megelőzni a baktériumok megtapadását és a penész kialakulását.
A kefével alaposan dörzsöljük át a belső felületet, valamint a cumisüveg nyakát és az alsó részt is. Külön figyelmet érdemes fordítani a nyak körüli területre, mivel ez a legnehezebben hozzáférhető és tisztítható rész, gyakorlatilag itt szokott a legtöbb baktérium megbújni.

A piacon számos különböző cumisüvegmosó kefe található, a legtöbbjük egy hosszú nyéllel rendelkezik, ennek a végén egy speciálisan formázott fej található. A fej lehet kör alakú vagy henger formájú és általában durva szálakkal van ellátva a hatékony tisztítás érdekében. Néhány típus rendelkezik egy kisebb kefével is a nyele végén, amely a cumisüveg tetejének és a cumi belső részének a tisztítására szolgál.

Kínálatunkban kiváló tisztító kefék közül válogathatsz, melyekkel garantáltan ragyogóvá varázsolhatod egyetlen kincsed cumisüvegét!