25000,- Ft től 990,- ft szállítás!*

Kókuszpólya

4termék 14

Napjainkban a kókuszpólyák a hagyományos pólyák modern változatai, amelyekben a baba komfortosan érzi majd magát. A pólya a szülőknek és a kicsinek egyaránt biztonságot nyújt, hiszen az újszülötteknek még rendkívül érzékeny, sérülékeny a bőrük, de a fejüket sem tudják még tartani és a gerincüket is alá kell támasztani. A kókuszpólya viszont helyes tartást biztosít a kisdednek.

A kókuszpólya akkor is jól jön, ha látogatóink érkeznek, így biztonsággal a kezükbe adhatjuk a picit, de az etetések alkalmával is nagy hasznát vehetjük, hiszen könnyebben, stabilabban tudjuk őt tartani. A kókuszpólyát 2 hónapos korig javasolt használni, ezt követően vegyük ki belőle a kókuszbetétet és alkalmazzuk babatakaróként vagy játszószőnyegként. Fontos, hogy a kókuszpólya megfelelő vastagságban tartalmazzon kókuszrostot, így képes garantálni a stabil tartást.

A kínálatunkban található színes kókuszpólyák többféle mintával rendelkeznek és tépőzárral ellátottak, ami szintén megkönnyíti a pólyázás folyamatát. Nincs más dolgod, mint a csecsemőt a szétnyitott pólyára helyezni, majd felhajtani a lábaknál lévő részt, végül rögzíteni az elejét a tépőzár segítségével.