25000,- Ft től 990,- ft szállítás!*

Merev

7termék 17

Merev pelenkázó lap

A merev pelenkázó lapok a szülők legjobb barátai otthon, rokonoknál, és néha utazás során is. Segítségükkel úgy tudod a picit tisztába tenni, hogy – néhány bakitól eltekintve – Te, szemed fénye és a környezet is tiszta marad. Legjobb tulajdonságuk ezeknek a kiegészítőknek, hogy könnyen tisztíthatók, így gyorsan le tudod takarítani a nem odaillő dolgokat.

Többféle méretben kaphatóak a merev pelenkázó lapok. Elsősorban ne a gyerkőc méretéből indulj ki, ezért érdemes olyat választani, amiben kényelmesen elfér a cseppség és a pelenkázáshoz szükséges kellékek is, mint amilyen a pelenka, a törlőkendő, vagy a popsikrém. Érdemes aszerint kiválasztani a méretet, hogy hol fogod használni: a kiságy korlátjára helyezve, asztalon, ágyon, vagy például autóban. Fontos, hogy ne billegjen a pelenkázó, mert az nagyon veszélyes lehet.

Vannak kimondottan utazó pelenkázólapok, amelyek összehajtogatva akár a pelenkázó táskában is elférnek. Ezek jellemzően puhább alappal rendelkeznek, így lehet könnyedén összecsukni. Ezzel szemben a pufi lapok elsősorban otthon teszik kényelmessé a tisztába tevés folyamatát. Léteznek egyedi méretek is, mint amilyen a 70x70, vagy a 70x85 cm-es változatok.

Nézz szét kínálatunkban és tedd tisztába szemed fényét kényelmesen, gyorsan és bosszúságoktól mentesen!