25000,- Ft től 990,- ft szállítás!*

Kádak

5termék 15

Babakád

Ma már számtalan típusú babakád beszerezhető, így nem könnyű megtalálni a legideálisabbat. A vásárlásnál számos tényezőre figyelnünk kell, többek között az anyagra, a formára, a méretre és természetesen a stabilitásra. A biztonság a legfontosabb a babakádak tekintetében, a mai modern darabok segítenek megakadályozni, hogy a baba véletlenül kicsússzon.
Rendelkezésre állnak mintás, színes és áttetsző kádak, de napjainkban olyan modern darabok is elérhetőek, amelyekben vízhőmérő is rendelkezésre áll. Vásárlás előtt először is át kell gondolnunk, hogy hol szeretnénk a babát fürdetni, megtehetjük ezt a fürdőszobában vagy akár a nappaliban is, sokan a mosógép tetejére helyezik a kádat, de vannak, akik kádállványt alkalmaznak.


Létezik leengedős babakád is, aminek az alján egy dugó található, ennek a segítségével lényegesen könnyebb a víz eltávolítása a kádból. A kismamák az esetek többségében bizonytalanok a babák fürdetésénél, hiszen az egyik kezükkel a kicsi testét tartják és a másikkal fürdetnek, ilyenkor jöhetnek jól a szűkítők, amelyeknek az alján tapadókorongok vannak és kiválóan megtartják a csecsemőt, így az anyuka mindkét kezével mosdathat.
Kínálatunkban rengeteg babakád közül válogathatsz, melyekben kényelmesen fürösztheted szemed fényét.