25000,- Ft től 990,- ft szállítás!*

Napellenző

11termék 111

Autós napellenző gyerekeknek


Az autós napellenző gyerekeknek egy rendkívül hasznos kiegészítő utazások során. Minden szülő megtapasztalta már, hogy a Nap bizony mindig onnan süt, ami telibe éri a szemünk fényét. Kortól és vehemenciától függ ilyenkor a reakció: a csendes panaszkodástól a hangos nemtetszés-adásig bezárólag komoly hisztirohamoknak is fültanúi lehetünk, ami vezetés közben nem csak kellemetlen és zavaró, de a szívünk is belesajog.


A jó hír, hogy ezeket a helyzeteket egy egyszerű és olcsó kiegészítővel, az autós napellenzővel könnyedén orvosolni tudod: a két mozdulattal felhelyezhető eszköz amellett, hogy óvja gyerkőcödet a közvetlen napsugárzástól – ami nyáron még káros hatással is lehet az érzékeny bőrére – a nyugalmát is biztosítani tudod vele. Ráadásul, ha éppen a kedvenc mesehőse köszön vissza a felületről, úgy a hosszabb utazások is szórakoztatóbbá, ezáltal pedig nyugisabbá és biztonságosabbá válnak. Kínálatunkból biztosan megtalálod azt a szereplőt, amelyet szeret, így egy apró ajándékként is örömet okozhatsz neki.
Felejtsd el a napsütés okozta hisztit és a vele járó fejfájást: ne habozz, rendelj most gyerekeket védő autós napellenzőt és gondoskodj családod tagjainak egészségéről és a nyugodt utakról egyszerűen!