25000,- Ft től 990,- ft szállítás!*

Talpas nadrág

Talpas nadrágok babáknak

A talpas nadrágok rendkívül aranyos darabok és rengeteg mintájú létezik belőlük. Az efféle nadrágok derék része jellemzően gumis, így bármilyen testalkatú kisbabára ideális választás lehet. A talpas nadrágok többféle méretben beszerezhetőek, óriási előnyük, hogy a kicsi lába teljesen be van fedve, ezáltal mindig melegben van és kisebb eséllyel fázik meg. Ezen kívül a talpas nadrágok roppantul kényelmesek és lehetővé teszik, hogy a kisded szabadon mozoghasson bennük. Arra ügyeljünk, hogy olyan anyagból legyen a ruhadarab, ami nem okoz irritációt és nem vált ki allergiás reakciókat, hiszen a gyerekek bőre még meglehetősen érzékeny.

A talpas nadrágok nem csak a babák kedvenc ruhaneműi, hanem a kismamáké is, mivel könnyű ráadni a kicsikre, még akkor is, ha folyamatosan izegnek-mozognak. A kínálatunkban található talpas nadrágok nagy része 100% pamutból van, némelyik ökopamutból készült. 56-os, 62-es, 68-as és 74-es méretben szerezheted be tőlünk a talpas nadrágokat, a legújabb modelleket dizájnos külsővel, mókás mintákkal rendelheted meg. A 80, 86-os méretű pamut nadrágjaink talp nélküli változatban érhetőek el.

Amennyiben bármilyen kérdésed van vagy keresel valamit, de nem találod webáruházunkban, fordulj hozzánk a lehető legnagyobb bizalommal!