25000,- Ft től 990,- ft szállítás!*

Kantáros Bélelt nadrág

Bélelt kantáros nadrág babáknak

A gyermek kantáros nadrágok nagy népszerűségnek örvendenek, ami nem véletlen, hiszen meglehetősen praktikusak és kényelmes viseletet biztosítanak. A kantáros nadrágok nem tudnak lecsúszni a derékrészről, még aktívabb mozgás hatására sem, tehát ez a szabás kifejezetten gyerek- és szülőbarát. A kantár hosszán jellemzően gombbal lehet igazítani, ezáltal könnyen beállítható az ideális méret.

A klasszikus darabok oldalsó részein nagy zsebek találhatóak, ahová a gyermekek elrejthetik kincseiket. A bélelt kantáros nadrágok rossz időben is jól jönnek, főleg, ha esik az eső, ugyanis a gyermeknek ilyenkor támad leginkább kedve ahhoz, hogy ugráljon a pocsolyákban. A bélésnek köszönhetően télen sem fog benne fázni a kicsi és attól sem kell tartani, hogy a nedvességtől átázik, mivel a legtöbb típusú vízhatlan.

Kínálatunkban a 62-es mérettől egészen a 98-as méretig találhatsz bélelt kantáros nadrágokat, amelyek kiváló minőségűek és tapasztalt magyar gyártótól származnak. Többféle színben is rendelhetsz, ráadásul még olyan sprayt is vásárolhatsz hozzá (sprayt nem tőlünk tudsz vásárolni, hanem valamelyik drogériában vagy esetleg cipő boltban), amelyet alkalmazva növelheted a vízlepergetős tulajdonságot.