25000,- Ft től 990,- ft szállítás!*

68 body

7termék 17

Egy újszülött ruhatárának alapjait képezik a bodyk és a rugdalózók, amelyek tekintetében rendkívül fontos a kényelem. A különféle méretű bodyk vásárlásánál vegyük figyelembe, hogy a kicsi milyen mértékben növekszik, gyarapodik. Azt, hogy mekkora méretű babára jó az adott ruhadarab, három féle módon jelölhetik a gyártók. Az egyik, hogy pontosan megadják az ideális testhosszt, a másik verziót az életkorhoz, illetve hónapokhoz kötik és harmadik alapján a súlyt tüntetik fel.


Az első pár hónapban viszonylag gyorsan történik a súlygyarapodás, így a kisebb méretű bodykból felesleges jelentős mennyiségűt beszerezni. A 68-as méret jellemzően az 5, 6 és 7 hónapos babákra ideális, de mivel minden gyermek más ütemben fejlődik, ezért folyamatosan célszerű nyomon követni, hiszen ez változhat.


68-as bodykból olyan típusúakat vegyünk, amelyeknek kellően tágul a nyaki része, jónak bizonyulhatnak a patentosak vagy rékli fazonúak. A patentok semmiképp se hátul helyezkedjenek el és kerüljük a gombos, galléros kialakításúakat.
Kínálatunkban kiváló minőségű 68-as bodyk közül válogathatsz, melyekben komfortosan fogja érezni magát a pici, legyen szó nappalról vagy éjszakáról.