25000,- Ft től 990,- ft szállítás!*

62 body

10termék 110

62 body - 62-es méretű bodyk

A kisbabák nagyon édesek, a szülők jellemzően nem győznek gyönyörködni szerelmük gyümölcsében. Egy csecsemő tekintetében viszont számos dolgot óvatosan kell elvégeznünk, például a bőrük még rendkívül érzékeny, ezért nem mindegy, hogy milyen pelenkát, ruhát adunk a kicsi testére, de a babafürdetővel vagy babaolajjal is vigyázzunk, igyekezzünk megbízható márkát választani, ahol a kozmetikumokat dermatológiailag is tesztelik.

A babaruha vásárlás többnyire kellemes időtöltés, akár online is rendelhetünk csodásabbnál-csodásabb darabokat, de néhány szempontra nem árt figyelni, mert például a nem megfelelő anyagból készült ruhaneműk, irritációt okozhatnak vagy allergiás reakciót válthatnak ki. Az érdesebb anyagból készült ruhácskák dörzsölhetik vagy szúrhatják a kisded bőrét, amitől akár bőrpír is kialakulhat. Ügyeljünk a hosszúságra is, egy 62-es méretű body még egy újszülöttre nagy lehet, de 2-3 hét elteltével már elképzelhető, hogy jó lesz rá. Ez a méret jellemzően 3 hónapos korukig ideális, tehát hamar kinövik, ezért nem érdemes túl sok 62-est beszerezni.

Válassz bodyt kínálatunkból, ahol rendkívül széles a kínálat és rendelj aranyosabbnál-aranyosabbakat, amelyekben szemed fénye tündökölhet!