25000,- Ft től 990,- ft szállítás!*

Babafürdetés

2termék 12

Babafürdetés, babafürdető szivacs


Az ideális babaszivacsnak számos pozitív tulajdonsággal kell rendelkeznie, hogy biztonságos, gyengéd és hatékony legyen a baba érzékeny bőréhez. A legfontosabb a puhasága, mivel cseppséged teste sokkal érzékenyebb, mint egy felnőtté, így könnyebben el tudod kerülni az irritációt és a kiütések kialakulását.


Az a jó, ha a szivacs kellően kicsi és egyszerűen meg tudod fogni, így fürdetéskor kevésbé áll fenn a veszélye annak, hogy kicsússzon a kezedből. Ez nagyon hasznos tud lenni akkor, amikor egyik karodon babádat próbálod megtartani, míg másik kezeddel el kell végezned az összes, tisztálkodással járó feladatot.


Érdemes továbbá olyan babafürdető szivacsot választani, ami kellően gyorsan megszárad. Ugyanis, ha víz marad benne, az könnyen meg tud ágyazni a gombák és egyéb kórokozók elszaporodásának, ami végső soron nagyon ártalmas tud lenni az egész családra nézve.


Válassz kínálatunkból sokak által kedvelt, jó ár/érték arányú babafürdető szivacsot és tedd egyszerűbbé az esti fürdetést pofonegyszerűen!